Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 25 augustus 2012

Pestkop!

Mevrouw Katblad:
Ja, dat is nou balen, heh Boez? Dat het regent, heh? Ja, en dan gaat Boezky zich vervelen en daarom uit frustratie de anderen pesten, toch? Ja!
En daarom is hij voor de deur gaan liggen zodat er niemand meer door kan, heh? Jaha, en willen ze er toch door dan geeft Boez ze een tik! Heeft-ie net nog aan de arme Japekop gegeven, heh? Een tik ja! Want Japekop wilde naar binnen en mocht er niet langs van de Boez, en nu is die lieve, arme Japie weer naar boven gegaan en heeft de Boez zijn zin, heh?

En de kleine pestkop wil ook zijn vriendje Os niet laten passeren! Nee, heh? Die ligt nu te wachten in de keuken tot het Boezelmansje opdondert, toch? Ja! Want het Osje wil heel graag even zijn neus buiten de deur steken maar wordt dus nu gegijzeld door zijn allerbeste vriendje, heh?

Maar nu wil mevrouw Katblad er even langs, Boesje! Denk je dat je haar ook kunt tegenhouden? Nee, heh? Ha!
........................
Kom maar Os, de weg is weer vrij!

2 opmerkingen:

ina zei

Wij hebben ook zo'n pestkop. Als Lot zich verveelt gaat ze niet alleen de andere haarfabrieken plagen, maar ook haar mensen: ze gaat dan de aarde uit de plantenpotten door de kamer verspreiden, de trut.

Wad Woord & Wol zei

Hahahaha ik lach niet hoor...