Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 13 augustus 2012

Alleen op zondag

Afgelopen weekend hadden wij al vroeg in de ochtend "de Witte" van de overkant (van de Gevaarlijke Weg) op bezoek.
De Witte komt niet zo vaak in de Katbladstraat, maar als hij komt is dat meestal op een zondagmorgen wanneer het nog heel stil is op straat.
Omdat deze haarfabriek op de vlucht gaat zodra hij vreemde mensen ziet naderen, hebben wij deze foto vanuit ons raam moeten nemen. Nu was het nog even wachten tot hij zich zou omdraaien, want wij hadden nog steeds niet met zekerheid de kleur van zijn ogen kunnen vaststellen en waren daar om de één of andere reden erg benieuwd naar.

Aha, blauw dus! En een lekker bekkie, hoor!
Maar nu de Witte ons had gezien vond hij het hoog tijd om er weer eens vandoor te gaan, en mevrouw K. vond dat ook een goed idee vanwege het toenemende verkeer.
Natuurlijk zwaaiden we de Witte uitbundig uit en riepen hem na dat hij altijd welkom is bij de redactie, maar dan toch het liefst op zondagochtend heel vroeg...

7 opmerkingen:

Annemieke zei

Een mooi exemplaar inderdaad!

Wad Woord & Wol zei

Wat een plaatje deze "Witte-met-de-mooie-ogen". Ik heb eens gehoord dat witte haarfabrieken vaak doof zijn, weet u of dat klopt?

Miss Wendy zei

Wowiezouwie, wat een wit plaatje !
Lijkt Marilyn Monroe wel, maar dan zonder rokje zeg maar.

Kasper zei

Wat een mooi blank stuk zeg.
Lijkt op me vorige partner.

Mevrouw Katblad zei

Ja, dat klopt mevrouw WWW! Maar één heel klein gekleurd (rood) vlekje op kop of buik en het gaat al niet meer op. Twee rode haren is al genoeg, dus altijd blijven opletten!

Candy zei

Zo'n vraag speelt ook bij jonge mooie mannen. Wanneer zijn ze kaal ?
Bij nog zes haren, vijf haren, vier haren, drie haren enz. ?

ina zei

Als ik deze witte zie moet ik weer aan Pim zaliger denken, snif...