Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 20 augustus 2012

Belachelijk onderzoek van mw. K.

Omdat onze haarfabrieken regelmatig door onze keukenkoepel naar beneden staan te loeren, wilde mevrouw K. ook wel eens zien wat zij allemaal kunnen zien, zeg maar. Daarom toog ze met camera naar de bovenverdieping.
Toevallig stond Cera daar net naar binnen te koekeloeren en dus moesten we haar even opzij duwen.

Wel, o.a. zien onze haarfabrieken dus dit. Zo blijven ze op de hoogte van de voorraad brokjes in de voerbakjes, zien of er misschien een lekker stukje vlees op het aanrecht ligt te ontdooien, of mevrouw K. wel of niet zit te werken aan de tafel, of er pannen op het vuur staan, de afwas al gedaan is, er geen vreemden rondscharrelen etc. etc., kortom, ook de hele huiskamer kan van bovenaf in de gaten gehouden worden.
Toch wij denken dat het onze haarfabrieken vooral om de keuken te doen is, en wij hoeven u vast niet uit te leggen waarom.

Cera vond het overigens belachelijk dat mevrouw K. naar boven was gekomen voor dit vreemde onderzoek en keek vol verbazing naar de rare capriolen van haar mens.


4 opmerkingen:

Wad Woord & Wol zei

Zou Cera vooral niet verbaasd zijn geweest dat u de tocht naar boven bij de huidige hoge temperatuur heeft ondernomen?

Arie Abbenes zei

Het blijven toch een soort Godjes die wiegelende wolbalen, dat ze de aardse keuken janboel van boven kunnen bekijken.

Donita zei

Mmmm, goedkope tegels.
Liggen ook niet in elkaars verlengde. Legfoutje zeg maar. Jammer hoor.

Arie Abbenes zei

Nix van aantrekken hoor Mevrouw Batklad.
Gewoon atteletiek voor 60+ ers zeg maar.