Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 15 augustus 2012

Uitslapen...

Boezje nog moe? Wil nog even uitslapen zeker?

Ja, want het Boezelmannetje heeft de hele nacht buiten lopen klooien, heh? En ook gevochten zo te zien! Met wie ga je ons zeker niet vertellen, heh Boez? Nee, dat dachten we al. Boez wil liever nog even met rust gelaten worden zeker? Alsdat mevrouw K. weer naar beneden gaat en niet gaat lopen rommelen in de slaapkamer, toch? En dat Boez nog een poosje op zijn sofaatje blijft sudderen om te verwerken wat er allemaal gebeurd is vannacht, ja?
Maar lig je wel lekker zo, met je poten zo raar? Weet je het zeker? Nou, welterusten dan maar, heh?
Dag lekker ding! Ja, wij ook van jou.....

7 opmerkingen:

Francien zei

Ik krijg 't helemaal Frans benauwd en dito rillingen bij de gedachte dat Mevrouw Katblad helemaal poesziel allenig zit ergens op de campagne met 1 glas champagne denkend aan Mevrouw T. Troy, Japekoppie, de Boezjemans, Cera and the Wizaerd of Oss.
Kunt u geen lapjestop medenemen en uw huis volhangen met catcams ?

Greet zei

Hoe heeft hij zijn voorpoten toch? Gekruist onze zijn kin?

Annemieke zei

Haha, hij ligt inderdaad met zijn poten gekruist! Geen gezicht...maar wat hij wil.

Mevrouw Katblad zei

Francien: Mevr. K. gaat naar een luxe villa, gelegen naast een kasteel, midden in de Bourgogne, tussen de wijnstokken en heeft een geweldige oppas met dito achterwacht. En geen catcams vanwege de hoge bloeddruk van mevrouw, die ze juist in Frankrijk met een wijndieet naar beneden wil krijgen. En uiteraard moet er (na veel proeverijen) een flinke voorraad boerenwit mee naar huis genomen worden. Een druk programma dus.
Maar dit alles heeft niets met het bericht "uitslapen" te maken.
Lief heh, die pootjes zo?

katja zei

Ik vind het ook wel knap van de Boez dat hij dat kan, met z'n poten zo over elkaar. En schattig natuurlijk!

Fritz zei

Het is maar goed dat u daar geen nagelkruid behoeft te ontkleven.
De Leidsche haarfabrieken zullen uw zacht bostelen node missen.

Fam. van der Vaart zei

Overwegende dat onze tjeer beminde Mevrouw Katblad iets onverhoeds mocht overkomen in de zinderende broeiende Bourgogne, zoals een te vroege premature
modder- of sneeuwlawine, onverhoeds onder de dorpstram komen, of door een kikker gekust, waardoor een Franse prins op het witte paard haar tot kasteeldame roept en verheft en ze daar als Godin en prinses in Frankrijk blijft, dan willen wij met instemming van TON en omwonenden Boezelmans of Os adopteren.