Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 7 augustus 2012

Alles met mate!

Wij hadden weer wat Kiwi-takken uit de Hoftuin mogen pakken maar namen er slechts drie mee; dit in verband met de aangekondigde regenbuien en daarmee het gevaar van een zompige, slijmerige hoop kiwi-ellende voor onze deur.
Bovendien hebben wij graag dat onze haarfabrieken aan het werk blijven en niet dag in dag uit vluchten in een schijnwereld waarin de gebraden vogeltjes en gepocheerde muisjes uit de lucht voor hun snufferd vallen. Nee, liever alles met mate en dat geldt dus ook voor Kiwi-gebruik.

Cera had natuurlijk direct een hele tak in beslag genomen, bang dat zij deze anders zou moeten delen en zodoende tekort zou komen. Vervolgens heeft zij geruime tijd deze tak zitten bewaken, en dat dus allemaal weer in werktijd, heh? Tot de regen kwam.
Een Kiwi-tak kan dan nog zo aantrekkelijk zijn en voor heerlijke tripjes zorgen, als het stortregent kun je toch maar beter binnen zijn.

2 opmerkingen:

Dimitri zei

Tja, hoe moet je hier nou weer op reageren ? Komkommersalade op z'n Grieks dan maar.
Oregano en zwarte olijfjes.
De Griekse zwaar vermagerde crisisfabriekterrasdunnehaarballen zouden er jaloers op zijn.
Knoflook met mate, zeg maar.

de redactie zei

Eh?