Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 25 augustus 2012

Loes moet weer wennen

De kleine Loes is weer terug van vakantie. Ze was liever nog wat langer gebleven want heeft een heel mooie tijd gehad op de camping, maar de kinderen moesten weer naar school en Loes kon natuurlijk niet in haar eentje in de caravan blijven.
Na anderhalve maand in "de natuur" gebivakkeerd te hebben, moet Loesje weer erg wennen aan het leven in de stad. Gelukkig wist ze nog waar de grote drinkbak stond.

3 opmerkingen:

ina zei

Loes is niet aangekomen in haar vakantie, de geluksvogel.

Annemieke zei

Welkom terug Loesje! Zo te zien is de inderdaad actief bezig geweest daar. Ze is superslank.

Wad Woord & Wol zei

Die Loes boft maar!