Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 30 augustus 2012

Geen contact

Ha Myo! Hoe is het nu met je?
....................

Is je oogontsteking al over?
....................

Wil je dan misschien zeggen hoe het met Mickie gaat?
....................

Ben je boos omdat je laatst bij de redactie geen snoepjes hebt gekregen?
....................

Of gaat het soms niet zo goed met je partij Hof is Vol? Tegenslagjes?

Hier wendde Myo zijn kop af. Wat hij daarmee bedoelde, weten we helaas niet; we kregen geen contact met hem.

2 opmerkingen:

Wad Woord & Wol zei

Geen commentaar!

Dennis zei

Zal blij zijn zodra het met alle oogontsteking perikelen gedaan is. Voorgaande keren blijkbaar te vroeg gestopt. Nu nog 2 weken doorgaan, al ziet het er nu al goed uit, behalve dan dat de oogleden van Mickie na elke keer smeren rood worden. Mickie is inmiddels ruim de 2 kilo gepasseerd (en de 4 maanden). Daarnaast heeft Myo een kleine terugval gehad met betrekking tot zijn kleine plasjes. Het was zo goed als over, maar sinds het bezoek aan de DA weer iets verergerd.