Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 5 augustus 2012

Gewoon de natuur

Boez:
Kun je even helpen, mevrouw K.? Er zit namelijk een plukje nagelkruid in mijn vacht en ik kan er zelf net niet bij. Erg irritant inderdaad want ik voel het erg duidelijk zitten.
Niet te hard trekken alsjeblieft, heh?
Ja, het meeste is er nu uit, dank je wel.
Wat ik ga doen?
Nou, terug natuurlijk! Ja, naar dezelfde plek tussen het kruid met nageltjes. Je vraagt waarom?
Wel, omdat het daar gewoon leuk is, dat weet toch iedereen?
Ja, we zitten hier allemaal. Met de jongens inderdaad. Os kruipt hier ook steeds rond, en Lima, en Wamy, en Myo is zelfs ook al een paar keer geweest. Geen meiden, nee.
Wij zouden zo het nagelkruid door de buurt verspreiden? Het komt ook al op in de Hoftuin? Nou en? Dat is toch gewoon de natuur? Nou dan!

Geen opmerkingen: