Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 7 augustus 2012

Hoezo en waarom

Boez:
Ben ik een keertje op tijd, gaan we niet! Naar de Hoftuin, we gingen toch naar de Hoftuin? Jij weet van niks? Je staat hier toevallig met een buuf te kleppen en was helemaal niet van plan naar de tuin te gaan? Waarom heb je die camera dan in je hand? Heh? Nee, toevallig snap ik hier niks van. Je komt naar buiten en loopt hier naar toe met dat fotoding. Dan denk ik natuurlijk: we gaan naar de tuin! Ja, want zo gaat het altijd, toch? Nou dan.
Maar nu ga je dus niet. Terwijl ik een keer keurig op tijd ben. Wel, volgende keer ben ik dus gewoon weer mooi te laat, als je dat maar weet. Stom mens.

4 opmerkingen:

Greetje zei

Stuitend Mevrouw Katblad.
Als uw kinderen naar De Efteling willen, doet u toch ook niet moeilijk ? Blijft u toch ook niet plakken bij de eerste de beste kwekkwekBuuv ?

Fritz the Cat zei

Ben ik wel met collega The Boez eens, dit is echt komkommernieuws.

de hoofdredacteur zei

Wij houden niet zo van pret- of sprookjesparken e.d. Dus ja, daar doen we ook moeilijk over.
We hebben overigens nog 4 kaartjes voor Slagharen (gewonnen met bank/giro-loterij, hoera!). Wie biedt? Geldig tot 1 november.

Mevrouw Katblad zei

Nieuws uitwisselen met buren is erg belangrijk in de Katbladbuurt. Vooral als dit nieuws haarfabrieken betreft!