Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 15 augustus 2012

Een kleinigheid voor in de oven

Cera:
Ik had een cadeautje voor u meegenomen, maar net bewoog hij nog en nu opeens niet meer. Ja, ik dacht dat het wel leuk voor u was om iets geels aan uw interieur toe te voegen, maar ik weet ook dat u niet zo snel ter poot bent als ik, dus voor het geval dat u net toe was aan een lekker hapje en omdat u niet zelf op jacht meer kunt, heb ik mijn best gedaan om een lekkere snack voor u te vangen, die u vervolgens misschien met een plakje kaas of spek in de oven verder naar uw eigen smaak kunt bereiden en afbakken, zeg maar. Hij pluist wel een beetje inderdaad, maar daar weet u vast wel raad mee.

Ik weet, het is maar een kleinigheid en zal beslist niet genoeg zijn om uw maag te vullen, maar ik hoop dat u dit kleine teken van waardering voor uw goede zorgen voor mij in ontvangst wil nemen.
U bent mij erg dankbaar? En kunt het verder zelf wel af? U heeft mij verder niet nodig bij het ontpluizen van deze lekkernij?
Wel, dan ga ik maar weer naar buiten, en wellicht kan ik nog voor een toetje voor u zorgen, in ruil voor een half blikje Gourmet Mousse als avondeten voor mij dus. Hebben wij een deal?

2 opmerkingen:

ina zei

Ze zorgen toch maar goed voor u, mevrouw Katblad.

Rosita S. zei

Bepaald geen dooie mees zo bij het pimpelen.