Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 20 augustus 2012

En dat met die warmte!

Oscar heeft gisteren enkele uren liggen stoven in de Kruidentuin. Wij vroegen hem of hij wel goed bij zijn kop was en of hij niet liever op de sofa wilde liggen, onder de plafondventilator. Dat vond hij een goed idee dus ging hij mee naar huis. Na een uurtje of twee pitten op de sofa (samen met mevrouw K. en een fles bevroren water) ging hij weer naar buiten. Later vonden wij als dank een dooie Libelle op de deurmat. En dat met die warmte!

2 opmerkingen:

Sabine zei

Altijd weer een raadsel waarom haarfabrieken zelfs tijdens deze tropische dagen in de zon willen liggen (al is het maar voor een gedeelte). En dat terwijl de badkamervloer toch een heerlijk koel alternatief biedt........

Max zei

Dat komt omdat ze van de leeuwen in de Afrikaanse open steppen afstammen.