Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 8 augustus 2012

Nieuwe houdgrepen in de maak?

De Judo-jury heeft ons bericht dat de finale-wedstrijd, ondanks de protesten van beide Judokats (Os en Boez), niet overgespeeld gaat worden, en dat de uitslag "allebei goud" (want gelijk geëindigd) de definitieve uitslag is geworden. Helaas echter zal er geen ceremonie meer plaats kunnen vinden en zal er derhalve ook geen volkslied meer klinken omdat de officials en het orkest reeds zijn vertrokken.
De twee judokats malen er echter niet om; zij zijn al druk in training voor hun volgende wedstrijd.

Deze oefenpartijen c.q. trainingen spelen zich tot grote ergernis van onze fotograaf en mevrouw K. vaak af op geheime plekken, liefst ergens achteraf of in elk geval buiten bereik van de camera. Waarom de twee judokats ons niet willen laten meegenieten van hun trainingen is ons niet bekend, maar er wordt gefluisterd dat zij werken aan totaal nieuwe en nog nooit eerder vertoonde twee- en vierpotige houdgrepen. We zijn erg benieuwd en hopen u hierover ter zijner tijd meer te kunnen vertellen of laten zien.

6 opmerkingen:

Annemieke zei

Tsja, als de mensen brons kunnen delen (bij het baanwielrennen) moeten de judokats ook het goud kunnen delen.

Mevrouw Katblad zei

Waarschijnlijk had men net ons Katblad gelezen....

Fam. van der Vaart zei

De 100.000ste bezoeker van het Katblad was ook met z'n tweeën.
Die gouden prijs is toen ook twee keer uitgekeerd.

Annemieke zei

Dat zal het zijn geweest!

Sabine zei

Waar zo'n gemeentebankje al niet goed voor is........

Anton zei

Wij wachten met smarts uw judokats relaas c.q. verslag af. Want als alles goeds gaat zijn we gauw verlost van Smarts Smeetsmakelijks.