Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 12 augustus 2012

Reporters weigeren inspectie

We gingen met onze drie jongste reporters naar de Kruidentuin voor een inspectie, maar de haarfabrieken vonden dat onzin (de vorige inspectie had namelijk nog niet zo lang geleden plaatsgevonden) en werkten niet mee.
Oscar ging (heel verstandig) met zijn kop in de schaduw liggen en maakte duidelijk dat hij niet van plan was nog een poot te verzetten.


De Boez snapte zogenaamd weer eens niet wat de bedoeling was en zette zijn bekende domme, onschuldige blik op.
Ook Cera was niet in beweging te krijgen; ze moest erg nodig een lavendelstruikje besnuffelen en had daar heel veel tijd voor nodig.

De Kruidentuin werd dus niet geïnspecteerd.
De Hoofdredacteur beraadt zich nu over het wel of niet verlengen van het contract van de drie reporters. Mevrouw K. vindt dat onzin en heeft verklaard dat de drie haarfabrieken ook wel eens recht hebben op een snipper- of zooi- en klooidag.

6 opmerkingen:

ina zei

Hebben ze geen vrije zondag??

Rosita S. zei

Wat absoluut jammer Mevrouw Bladkat, want dan heeft U eigenlijk ook nix in huis om echt over te melden zeg maar.

Mevrouw Katblad zei

@Rosita: inderdaad!

de hoofdredacteur zei

@ina:
Nee!

ina zei

@de hoofdredacteur: Werkt u zelf ook 7 dagen per week?

Rosita S. zei

De hoofdredacteur heeft in het vrije weekend toch Katnieuwspoortbardienst ?