Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 17 augustus 2012

Tochtige Steeg blijkt aangenaam toeven

Terugkomen van een korte avondronde met onze reporters, zagen wij in de Steeg van Storm twee kleine lichtjes boven de tafel schijnen.
Duidelijk een haarfabriek natuurlijk, maar wie?


Wel, het was Lima die blijkbaar nog geen zin had om naar huis te gaan en lekker in de tochtige Steeg lag bij te komen van een drukke, warme dag.

Nee, geen bijzonder nieuws, maar we krijgen Lima niet zo vaak zover dat hij zich rustig laat kieken, vandaar dus.Geen opmerkingen: