Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 9 augustus 2012

De Poezenkrant nr. 56 is uit!


Eindelijk verschenen: de Poezenkrant nr. 56 van P. Schreuders!
Daar er helaas nog steeds geen verkoopadres is in Leiden heeft mevrouw Katblad er 10 extra besteld, voor de losse verkoop zeg maar.
Wilt u ook deze unieke PoKra (deze keer op compact-formaat en 49 pagina's tellend, prijs 5 euro) afhalen bij de redactie van het LKB? Bericht het mevrouw K. snel en zij houdt een exemplaar voor u apart! Op is op! (Tenzij de vraag overweldigend groot is want in dat geval bestellen we gewoon bij....)

5 opmerkingen:

de redactie zei

Reeds 2 reserveringen binnen!

Hans zei

hierbij een bestelling!

Jolanda zei

Hierbij van mij ook een bestelling

Pilek Phatsaduraksa zei

Ik bestel en betaal t.b.v. KUG Leiden een exemplaar.

Anoniem zei

Doe mij er ook maar één!

Groetjes, Karien de Schipper