Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 23 augustus 2012

Van slag

Mevrouw Troy wilde graag nog een keer mee met mevrouw Katblad op bezoek in de Hoftuin, maar bedacht zich op het laatste moment. Voor de Poort bleef zij stokstijf staan en na een tijdje wikken en wegen keerde zij om en liep terug naar de redactie.

Na de zeer warme dagen van het weekend lijkt zij wat meer last te hebben van kleine episodes Katzheimer; wij zagen haar ook al een paar keer voor haar voerbakje staan, niet wetende wat met het haar aangeboden eten aan te vangen. We hopen nu dat het koelere weer haar goed zal doen en zij e.e.a. weer op een rijtje (zeg maar) krijgt. Gisteravond nog weigerde ze echter binnen te komen, en pas diep in de nacht keerde zij terug naar de slaapkamer. De Boez hebben wij overigens niet horen of zien thuiskomen tot vanochtend half zeven; na zijn thuiskomst vrat hij een vol bakje Gourmet leeg en sindsdien heeft hij liggen pitten op zijn sofa onder het slaapkamerraam. We vrezen dat hij pas laat in de middag zal opstaan om aan het werk te gaan.

3 opmerkingen:

katja zei

Ach, wat een aandoenlijke foto!

Wad Woord & Wol zei

Ik vind het ook een ontroerende foto, net als @katja

Annemieke zei

Arme Mw Troy...Boez draait een tropenrooster - maar met het huidige weer zal dat wel weer normaliseren.