Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 13 augustus 2012

Weer een verhuizing!

Zoe verscheen laatst weer eens op het garagedak naast haar huis, en had daar een prachtig uitzicht op de Katbladstraat. Beneden haar waren namelijk diverse haarfabrieken aan het klooien en zooien en die kon zij vanaf haar dak goed bestuderen zonder dat zij het gevaar liep aangevallen te worden.

Zoe is Italiaanse van geboorte en heeft al heel wat afgereisd in haar leven. Nu hebben wij vernomen dat zij in de herfst weer op stap gaat, dat wil zeggen dat zij met haar mensen gaat verhuizen! Natuurlijk kunnen wij haar dat niet verbieden, maar jammer vinden we het wel! We hopen in de tussentijd nog wat mooie foto's van Zoe te kunnen maken...

5 opmerkingen:

Annemieke zei

Jammer! Zo'n mooie haarfabriek...maar we zullen van haar genieten zolang het nog kan.

Fritz the Cat zei

Zoe is ervaringsdeskundige, dat zie je zo.
Italjaanse vrouwen zijn zowiezo sterk en hebben mooi haar.
Ze overleeft die migratie wel weer, schatten wij in.

Barbara zei

U bedoelt Mevrouw Blatkad dat Cera Bohr over het paard had kunnen tillen ? Om uit de poort te kunnen komen zeg maar.

de redactie zei

Welk paard, Barbara?

Barbara zei

Oh sorry redactie, deze reactie had eigenlijk bij het volgende item moeten staan over schildpadden en kattenbelletjes.
Dus niet over paarden zeg maar.