Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 19 maart 2012

Vrolijke boel...

U ziet het al, het is een vrolijke boel op de redactie van het Katblad (maar niet heus....). Onze haarfabrieken hebben zich verstopt op de bovenverdieping, alleen Oscar gaat af en toe naar buiten. En vanwege de herrie is mevrouw K. niet in staat leuke stukjes te schrijven (ze is namelijk een beetje chagrijnig).
In plaats daarvan houdt zij zich de rest van de dag bezig met het uitzoeken van foto's ter aanvulling van ons fotoalbum (de Haarfabrieken-blog), en die plaatjes kunt u later op de dag bekijken.

5 opmerkingen:

Frans zei

Das de naijlende winterdepressie.
Drie maal daags een snuifje nepeta doet wonderen...

ina zei

Waarom is het zo'n bende, mevrouw K.? De foto's zijn in elk geval weer mooi.

Annemieke zei

Dat ziet er niet goed uit nee. Daar zou ik ook niet vrolijk van worden. Hopelijk is het snel voorbij.

Mevrouw Katblad zei

Wel mevrouw Ina, ons toiletkamertje wordt verbouwd. Wij wilden graag een nieuw, moderner closet, waren toe aan de vervanging van een wastafel en moesten een nieuwe douchebak. En met het weghalen en -slaan van oude onderdelen kwamen er wat gebreken tevoorschijn. U kent dat misschien wel: lekkages en andere ongemakken die onmiddellijk ingrijpen noodzakelijk maken. Oftewel: van het één komt het ander!
Bij zoiets helpt geen snufje Nepeta!
Maar over een paar dagen is alles weer in orde, hopen wij....

ina zei

Sterkte met de ellende.
Gelukkig wordt het lente.