Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 7 maart 2012

Boze Z. Gijs besmeurde gesloten Poezenloket

Zwarte Gijs kwam om een klacht in te dienen. Hij kon namelijk zijn huis niet in (mensen niet thuis) en het was gaan regenen, vandaar.
Echter, het Poezenloket was gesloten omdat mevrouw K. het te frisjes vond en niet wil "stoken voor de vogeltjes".Vanzelfsprekend nam Z. Gijs daar geen genoegen mee, en toen het loket ondanks zijn aandringen echt niet open werd gedaan, smeerde hij het raam vol met een slijmerige substantie door er flink met zijn neus overheen te vegen. (En dat terwijl natuurlijk net vorige week onze glazenwasser was geweest.)
Toen Zwarte Gijs klaar was met zijn smeerpoetserij, vertrok hij chagrijnig naar de Hoftuin. Wat hij daar verder heeft uitgevroten weten wij niet; we zijn hem niet achterna gegaan.

1 opmerking:

Inge zei

Dat kon Z. Gijs toch ook niet weten, van die glazenwasser.