Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 5 maart 2012

Recht op een rustige oude dag

Mevrouw Troy heeft geprobeerd om haar werk als loketbewaakster weer te hervatten (zij voelde zich helder en fit op dat moment), maar moest na 2 minuten toch besluiten dat de tijd daarvoor nog niet rijp was.
Terwijl er geen andere haarfabrieken in de buurt waren, geen verkeer door de straat kwam en er geen harde geluiden klonken, voelde zij zich toch niet op haar gemak, vond haar taak te zwaar en gaf op.
Wel, wij hebben haar verteld dat zij eigenlijk met pensioen is en dus niet meer zo nodig (van ons) hoeft te werken, zij gewoon haar eigen gevoel moet volgen en doen waar ze zin in heeft omdat zij recht heeft op een rustige en ontspannen oude dag.
Daarop ging zij naar de bovenverdieping om een dutje te doen.

4 opmerkingen:

ina zei

De schat.

Moon zei

Wat een lieverd!!!!

Sabine zei

Kijk dat koppie toch........
U zou nog kunnen overwegen een relaxfauteuil voor haar neer te zetten, maar er gaat natuurlijk niets boven een lekker zacht bed.

Hans zei

Die Katzheimer valt best wel mee, als ik jou zo zie! Blijf maar lekker de portier van het Katblad, en geniet er van zo lang je kan!!!! Met volle teugen, dat is duidelijk!