Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 29 maart 2012

Lekker lang nagenieten...

Wij zagen Charli zomaar midden op de dag al smikkelend door zijn luikje naar buiten komen.
Nu weten wij toevallig dat hij alleen ontbijt en diner geserveerd krijgt en het tussendoor gewoon met brokken moet doen.
Hij zat echter zo lang en aanhoudend zijn lippen af te likken dat wij vermoeden dat Charli een lekker tussendoortje had gekregen, maar het kan natuurlijk ook zijn dat hij iets van het aanrecht had gejat.
In elk geval zat hij erg lang na te genieten en deed verder net alsof hij de fotograaf niet zag, negeerde bovendien ook al onze vragen betreffende de oorzaak van zijn gesmek.
Nu kan het natuurlijk ook nog zo zijn dat hij inderdaad gewoon wat brokjes had gegeten en het daarom niet de moeite waar vond daar iets over mede te delen. In dat geval gaat dit berichtje dus helemaal nergens over.

Charli is een broer van Japekoppie; ze kunnen beiden op dezelfde manier behoorlijk chagrijnig (of serieus?) kijken. Maar dat was u natuurlijk ook al opgevallen.

3 opmerkingen:

ina zei

Volgens mij steekt hij gewoon zijn tong naar u uit, mevrouw K.

Mevrouw Katblad zei

Uw gedachten kloppen niet, mevrouw Ina!

Frans zei

Kan ook een questie van vals bewustzijn zijn.