Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 10 maart 2012

Nieuwe kandidaat MOS

Na Oscar heeft nu ook ventje Boezelmans zich opgegeven als kandidaat MOS (Meest Ontspannen Slaper). Op de foto hiernaast demonstreert hij hoe en waar hij dat pleegt te doen.
We zien hem inderdaad stiekem door zijn oogspleetjes naar de camera kijken, maar kunnen u verzekeren dat hij een paar minuten later wel in diepe slaap was. Dat slaapje duurde trouwens maar totdat mevrouw K. een kwartiertje later ook op de bank wilde plaatsnemen en hem daartoe een stukje opzij moest schuiven. Het ventje vertrok vervolgens beledigd en ontstemd naar boven om daar zijn dut voort te zetten, maar waar precies en hoe hij dat deed hebben we verder niet vastgelegd. Deze foto wordt overigens toegevoegd aan het dossier "Voorjaarsverkiezingen" en we hopen dat er nog vele foto's met betrekking tot deze verkiezingen zullen volgen.

1 opmerking:

ina zei

Om jaloers op te worden..