Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 25 maart 2012

De waarheid en niets dan...

U ziet hier Panda in het raamkozijn van de deur van de overburen hangen. Natuurlijk kan iedereen hier een verhaal bij verzinnen en het zo gek maken als hij/zij zelf wil.
Maar wij, van het Katblad, vertellen (meestal) de waarheid en (meestal) niets dan de waarheid, en deze keer was het volgende aan de hand.
Panda was dus niet aan het gluren bij zijn overburen maar probeerde een vlinder te vangen. De vlinder vloog omhoog, tegen de deur, en Panda nam een flinke sprong om het beestje te pakken. Hij klauwde echter mis, want de vlinder was snel en Panda wordt  een jaartje ouder. Dat was er aan de hand, niet meer en niet minder. Wij vonden dat u van dit belangrijke nieuws op de hoogte moest worden gesteld en hebben bij deze onze plicht gedaan. Vandaar.
Amen.

1 opmerking:

Annemieke zei

Het is zeker een mooie foto! En fijn dat de vlinder het heeft overleefd ook natuurlijk