Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 23 maart 2012

Helemaal hoteldebotel!

Een heuse zomerdag! De Boez is door het dolle heen en wil maar steeds met Oscar stoeien terwijl die net wat ligt uit te rusten na zijn eerste les Super-Verkennen (voor stadskatten).
Je zal maar zo'n vriend hebben, die steeds om je nek hangt en aan je ligt te sjorren als je net effe ligt bij te komen. Hoezo lekker dominant, Boez?


Ja, erg lastig, zo'n maatje dat niet van ophouden weet.
Oscar heeft geen zin om zich te verzetten en ondergaat het allemaal maar.
En de fotograaf wist trouwens ook niet van ophouden, daarom nóg een foto hieronder!


3 opmerkingen:

Frans zei

Geachte Mevrouw Katblad: U sluit in deze de Herenliefde onder katers uit ? Maar wat is het dan ?

de hoofdredacteur zei

Uh?
O jee, misschien heeft u wel gelijk!
Maar het zijn nog van die eh.... kinderen! Of toch niet?
Ach... U heeft ons in de war gebracht.

Frans zei

Wist U mevrouw Katblad dat men in het Koninkrijk Marokko gelooft dat katten in staat zijn om een vogel in een boom zodanig te hypnotiseren dat die pardoes uit de boom valt ?