Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 9 maart 2012

Ingezonden door Dierentehuis Stevenshage

We hebben Miepie inderdaad binnengekregen. Er moet nog wel het een en ander onderzocht worden, om te bepalen of we inderdaad een nieuw thuis kunnen gaan zoeken voor hem.
Zijn longen zijn niet in orde (vanwege tabaksrook? volgens de dierenarts mogelijk een longtumor) en zijn gebit moet hoognodig gesaneerd worden. We doen wat we kunnen en stellen het belang van Miepie boven alles.

(Dit is een reactie op een eerder geplaatst bericht, en wij bedanken het dierentehuis hartelijk voor het nemen van de moeite ons dit bericht te sturen. Natuurlijk wensen wij Miepie en zijn verzorgers alle goeds toe en zullen voor hem duimen....)

3 opmerkingen:

Frans zei

Als het oplappen eventueel te duur wordt voor Stevenshage, wil ik wel, als andere katbladlezers het ook doen, wat euries in de pet gooien.

Mevrouw Katblad zei

Goed idee Frans, mevrouw Katblad doet mee. Wie nog meer???
Zie ook nieuw bericht...

Hans zei

natuurlijk doe ik mee!