Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 21 maart 2012

Nog niet klaar...

Helaas is gebleken dat de kleine verbouwing op de redactie iets langer gaat duren dan aanvankelijk gepland.
Als u wilt lachen kunt u zien hoe mevrouw K. op een vroeg tijdstip in haar kimono met toilettas en handdoek door de straat sluipt, op weg naar een werkende, warme douche. Net als op de camping dus zeg maar, en dus vakantiegevoel. Wij prijzen de hemel dat het niet regent, waait, of erger!
Het toilet is gelukkig weer gereed voor gebruik. Een bestelling bij de chinees levert eten op voor twee dagen, ook handig.
Al met al valt het dus best wel mee, alleen het schrijven lukt niet zo best. Komt wel weer goed! Vóór het weekend zal de rust op de redactie vast weer teruggekeerd zijn, verwachten wij.
Dank aan allen die medeleven!

1 opmerking:

ina zei

Dat een verbouwing uitloopt hoort zo, mevrouw K., ik heb zelf ook nooit anders meegemaakt. Maar vervelend is het wel. Sterkte nog even.