Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 1 maart 2012

Schatjes....

Zo Os, Boez, moeten jullie niet naar buiten? Lekker spelen samen? Nee? Geen zin?
Koud? Het is helemaal niet koud! Het is meer dan 10 graden. Ja, boven het vriespunt. Nee, het regent niet. Ook geen wind, nee.
Pestkoppen? Hebben wij toch echt niet gezien! Smoesjes, smoesjes, allemaal smoesjes. Blafbeest? Die grote witte? Is al bijna een half uur geleden en die is allang weer weg.
Ah, jullie willen mevrouw K. gezelschap houden, is dat het? Ja dus. Nee, prima hoor, als je maar rustig blijft zitten en niet over het toetsenbord gaat lopen. Ja, mevrouw K. vindt het ook heel gezellig, maar nu moet ze weer werken. Nou goed, nog één knuffel dan. Straks lekker eten, ja. Kip, is dat goed? Ja, ik hou ook heel veel van jullie. Helemaal tot de gracht en de gevaarlijke weg en dan weer terug en drie keer op en neer, zoveel dus. En tot de maan en weer terug en tot de sterren en weer terug. Duizend maal, ja. (Pfffffffffffffffff.)

Geen opmerkingen: