Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 20 maart 2012

Nieuwe kleurtjes.

Mevrouw K. heeft wat zitten experimenteren met nieuwe kleurtjes op haar blog "Katblad". Bij wijze van therapie zeg maar in verband met de verwerking van wat kleine tegenslagjes bij de verbouwing van haar toilethok, ook zeg maar. En de daarmee gepaard gaande stress dus.
Mocht u die nieuwe kleurtjes vreselijk, afschuwelijk of zelfs "vies" vinden, of niet gepast (ofzo), wilt u dat dan alstublieft even voor u houden totdat de nieuwe wc-bril vastzit op het nieuwe toilet en mevrouw K. weer onder haar eigen douche kan gaan staan kalmeren? En totdat de troep in haar keuken is opgeruimd en Japekoppie niet meer loopt te kotsen? En de huiskamer weer stofvrij is en de vloer schoon? Wij geven u wel een seintje wanneer het zover is, en dan kunt u weer zeggen/schrijven wat u wilt, zonder dat zij dan gelijk de neiging krijgt om de laptop door het Poezenloket naar buiten te smijten.
Ja? Alstublieft?
Afgesproken!
Pffffffffff.

5 opmerkingen:

Truus zei

Morgen wordt het weer mooi weer.
Misschien kan je dan even lekker buiten zitten uit de troep???
De haarfabrieken houden je dan vast gezelschap.

Moon zei

Sterkte met alles, lieve mevrouw Katblad!

Wilma zei

Sterkte!
Zijn ze inmiddels al bijna klaar?

Sabine zei

He getver, wat een gedoe toch, zo' n verbouwinkje.
Voor mij altijd weer een reden om het maar zo lang mogelijk uit te stellen.........
Wat betreft de kleurtjes, prima therapie, verandering van spijs....enfin, u snapt het wel. Niets mis met de nieuwe layout, ga zo door.
Zie het als grote voorjaarsschoonmaak, sterkte !

Annemieke zei

Ik vind het mooi!
En succes met de verbouwing en de zooi.