Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 9 maart 2012

Reactie Frans: wie doet mee???

Frans heeft een nieuwe reactie op uw bericht "Ingezonden door Dierentehuis Stevenshage" achtergelaten:

Als het oplappen eventueel te duur wordt voor Stevenshage, wil ik wel, als andere katbladlezers het ook doen, wat euries in de pet gooien.

Wat een geweldig idee, Frans! Mevrouw Katblad doet in elk geval mee!
Wie nog meer?
Nadere berichten over Miepie volgen nog!

6 opmerkingen:

Tijl zei

Dan kunt u ook op een bijdrage van mij rekenen. Ik zal het Katblad (zoals altijd) in de gaten houden.

mw. Katblad zei

Dank Tijl!
Ondertussen hebben we met Nicolet van het Asiel gesproken; Miepie gaat één dezer dagen op de tafel voor nader onderzoek van zijn longen en (mocht hij niet te ernstig ziek zijn) het oplappen van zijn gebitje. Daarna horen we hoe Miep ervoor staat en wat wij evt. kunnen betekenen....

ina zei

Ik lap ook mee als er geld nodig is.

Anoniem zei

Hans doet ook mee. Hoera!

katja zei

Ik doe ook mee hoor.

(Alhoewel ik ook even aan wil tekenen dat het asiel nooit zomaar dieren in laat slapen omdat de behandeling te duur of te intensief voor de medewerkers/dierenarts zou zijn, als de vooruitzichten voor het dier met behandeling goed zijn. Wel kan het asiel natuurlijk goed extra bijdragen gebruiken voor dure behandelingen).

Annemieke zei

Ik ook! Hopelijk is het niet te ernstig gesteld met zijn longen.