Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 19 maart 2012

Het werk vordert gestaag, de haarfabrieken lijden in stilte....

Vandaag is ons toilet annex badkamertje stevig onder handen genomen. Twee vreemde mannen zijn de hele dag bezig geweest met het vervangen van ons toilet, omleggen van wat leidingen, bevestigen van een nieuwe wastafel en het verwijderen van onze roestende douchebak.
Onze haarfabrieken bleven daarom liever boven of buiten, durfden niet te komen eten en waren door al het gedoe behoorlijk ontregeld. Tot overmaat van ramp ging mevrouw K. ook nog vanavond weg om elders haar avondmaal te nuttigen.
We hebben nog twee dagen te gaan voordat de rust (hopelijk) weer teruggekeerd is.
We houden u op de hoogte.
Geen nieuws verder vandaag, wel een aanvulling van foto's in ons album: zie daarvoor de link in onze linkerkolom!

1 opmerking:

ina zei

Ach en wee, wat een rampspoed, daar komt zwadder van..