Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 7 maart 2012

Storing Server Tele 2

Door een storing bij Tele 2 (een server schijnt niet goed te werken) kan het Katblad geen mails sturen naar hotmail of live accounts.... Daar dit probleem al een tijdje bestaat, is het de vraag hoelang de narigheid nog gaat duren! Afijn, het is maar dat u het weet.....

1 opmerking:

Bart zei

Misschien een goede reden om een google / gmail account te nemen. Ik gebruik dat al jaren en heb op her en der een korte onderbreking na, nooit problemen.