Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 9 maart 2012

Duur!

Van verschillende kanten hadden wij gehoord hoe gemakkelijk en goedkoop het is om via Internet bij Zoo-plus kattenspullies te bestellen, en bovendien bij meer dan 19 euro geen bezorgkosten.
Mevrouw Katblad ging eens kijken op de site. De prijzen van dierenvoer heeft zij niet zo in haar hoofd, maar van bijvoorbeeld kattengrit wel. Dus keek zij eens bij Kittyfriend Ultra, het grit wat zij altijd koopt en waaraan haar reporters gewend zijn.
Wel, ze schrok zich het apezuur. Voor een zak met 15 liter van dat grit betaal je bij Zooplus 8.90 euri. Normaal bij het tuincentrum (Intratuin of Ranzijn) betaalt zij daar altijd 6 euro voor, en nu zelfs maar 5 euro per zak bij Ranzijn want er is een aanbieding. Dat scheelt toch mooi 3.90!!!
Ook het kattenvoer (Hills of Royal Canin en zelfs de gewone blikjes Gourmet) bleek bij Zooplus behoorlijk duurder dan bij het tuincentrum! Zelfs al is de benzine prijzig, mevrouw K. heeft uitgerekend dat zij veel goedkoper uit is als zij naar een tuincentrum gaat, en helemaal als daar aanbiedingen zijn!
Wees dus op uw hoede en blijf de prijzen vergelijken!

2 opmerkingen:

Anneloes zei

Daar voeg ik dan aan toe dat dit ook geldt voor de konijnenbenodigdheden. De aanbiedingen bij Zoo-plus kunnen trouwens wel heel scherp zijn.

ina zei

Kattenbakvulling haal ik ook altijd bij Ranzijn, dat is bij Zooplus veel duurder, maar de Hills light brokjes en de gourmet blikjes heb ik bij Zooplus goedkoper gekregen dan bij Ranzijn. Misschien was dat een aanbieding van Zooplus en ik koop altijd heel grote hoeveelheden tegelijk, dan krijg ik bulkkorting, geloof ik.