Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 26 maart 2012

Nog steeds goeie vriendjes

Dat Oscar nog steeds een zeer goede band heeft met zijn vroegere huisgenoot Lima, kunnen wij u middels deze foto's tonen.
Ze ontmoetten elkaar in de buurt van Lima's huis (waar Lima aan het klooien en zooien was) en Os besloot daar even uit te rusten na zijn trainingsrondje (voor Super-Verkenner). Lima zat vol energie en bleef een beetje om Os heen drentelen.

Vervolgens liet Oscar zich verleiden tot een klein stoeipartijtje, waarbij geen gemene mep aan te pas kwam of onvertogen geluid klonk.

Een stoeipartij van Os met Boez verloopt echter meestal veel minder lief. Dat ligt vermoedelijk niet aan Oscar. Boez is vaak erg wild, wil altijd winnen en laten zien dat hij Os de baas is. Dat is hij niet, want als Oscar zou willen, zou hij zijn volle gewicht kunnen inzetten en dan is Boezje nergens meer. Maar Oscar is van de lieve vrede en wordt niet zo snel boos. Daar heeft de Boez dus ontzettend veel mazzel mee...

2 opmerkingen:

Annemieke zei

Wat schattig! Oscar en Lima zijn allebei lieverds.

Mevrouw Katblad zei

Ja, schattig toch!