Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 17 maart 2012

Boez meldt nuttig nieuws niet bij Katblad

Omdat onze Hoofdredacteur denkt dat de Boez altijd van huis gaat om slechts wat te klooien en zooien in de buurt en nooit aan het werk is, besloot onze fotograaf onze jongste reporter eens te volgen om te zien of dat beeld wel een juist beeld is.

En inderdaad, de Boez blijkt wel degelijk regelmatig nuttig werk te doen. Alleen doet hij daar nooit verslag van, zodat wij, als Katblad, niks aan zijn inspanningen hebben tenzij we hem volgen en bespioneren, en vervolgens de informatie uit hem persen.
Het ventje was deze keer zelfstandig naar de Hoftuin gegaan om te onderzoeken of de Kiwi-boom aldaar al aan het groeien is. Erg belangrijk werk, want over een poosje zitten alle katbladkatten dus wel weer te wachten op een vers kiwi-stokje, maar dan moet die boom niet ter ziele zijn en z'n best doen om nieuw groen aan te maken, heh?
Wel, de Boez kon helaas nog geen nieuwe knopjes ontdekken in de takken.

De boom (plant? struik?) lijkt nog in winterslaap te zijn en dus zijn er ook nog geen bedwelmende geuren te bespeuren, zo verzekerde onze reporter Boez ons.
Dit is natuurlijk erg belangrijk nieuws voor alle haarfabrieken in de buurt, alleen houdt de Boez al dit soort nuttige info voor zichzelf, en dat vinden wij heel erg jammer en teleurstellend.
Het probleem met reporter Boez is dus niet dat hij lui is of niet wil werken, het is meer dat hij vooral in zijn eentje op onderzoek uitgaat en de resultaten van die onderzoeken niet meldt.
Wij (mevrouw K., hoofdredacteur en fotograaf) hebben op dit moment nog geen oplossing voor dit probleem. Alle suggesties van uw kant zijn uiteraard meer dan welkom.

2 opmerkingen:

Wad Woord en Wol zei

Misschien een basiscursus communicatie voor Boez? Volgens mij start er binnenkort eentje bij jullie in de buurt. Boez leert dan o.a. kattebelletjes schrijven en ook is er een workshop spinnen met woorden. Succes!

Annemieke zei

Ik denk dat de redactie toch een cameraatje moet installeren aan de Boez om hem van afstand te kunnen volgen! En anders moet hij een cursus communicatie doen.