Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 16 januari 2012

Wie gaat dat betalen?

Gistermiddag heeft Lima ons laten weten zeer veel interesse te hebben in het (te koop aangeboden) wielhuis met buiten- en binnenbad (zie ook een bericht over dit vehikel van vorige week). Hij had het wielhuis even tevoren geïnspecteerd en was erg tevreden over de mogelijkheden (klimtoestel, drinkbak, wasplaats en uitzichttoren).Wel, nu is het probleem dat Oscar ook al een optie heeft genomen op dit voertuig, en al is Lima zijn ex-huisgenoot en vriend, we vrezen dat Os niet bereid zal zijn het wielhuis te delen.
Dan hebben we nog een probleem, want wie gaat het vehikel betalen? Nee, niet het ding zelf (dat kan nooit zoveel kosten natuurlijk) maar de parkeervergunning!

De redactie heeft ondertussen vergaderd over de eventuele aanschaf van het wielhuis en de kosten daarvan, maar verder dan een aantal ideeën over de exploitatie (kippenhok, luxe schuilhut met verwarming, evt. verbouwing tot buurtcafé) kwamen wij niet. Misschien heeft u nog een leuk (betaalbaar) idee?

Geen opmerkingen: