Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 15 januari 2012

Geheime ontmoeting...

Vanochtend vroeg zagen wij Harry (Harremans) uit het Hof (en van "Hof is Vol") in de Katbladstraat onder een groot wielhuis zitten. Het was duidelijk dat hij geboeid werd door iets of iemand, en natuurlijk wilden wij graag weten wat of wie. Wij stuurden daarom de fotograaf de straat op want mevrouw K. zat nog aan de koffie.
Wel, deze foto (hiernaast) werd gemaakt van Harry, maar dat had u al gezien.
De volgende foto schiep wat meer duidelijkheid over wat hij daar deed.


Hoewel, we zagen dus eigenlijk alleen maar Loesje zitten onder hetzelfde wielhuis, en dat maakt eigenlijk niet veel meer duidelijk.
Wij wilden graag antwoord hebben op de volgende vragen:
- waarom zaten Har en Loes onder hetzelfde wielhuis?
- wat deden zij daar?
- hoe hadden zij elkaar ontmoet, of was dit samenzijn een kwestie van louter toeval?
En zo konden wij nog wel meer vragen bedenken waarop wij geen antwoord zouden krijgen, want geen van beide was bereid om ons deelgenoot te maken.
In elk geval vonden we dat u, trouwe lezer van het Katblad, moest weten van deze geheime, curieuze ontmoeting. En daarmee sluiten we dit bericht dan maar af.

Geen opmerkingen: