Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 6 januari 2012

Erg weinig gestemd.....

Er is erg weinig gestemd op de verhalenwedstrijd. We snappen daar niets van want we krijgen toch genoeg bezoekers elke dag, al is het nog vakantietijd. Afijn, op het moment van dit schrijven staan Ina en Annemieke allebei op kop, en we willen maar één winnaar want hebben maar één publieks-prijs!
Dus: had u al gestemd en wilt u uw stem wijzigen? Dat kan nog net! Heeft u nog helemaal niet gestemd, wees dan snel! Binnenkort sluit de stembus! Bij gelijke stand doen we nog een rondje stemmen, maar dan alleen op de twee koplopers......
De Hoofdredacteur.

1 opmerking:

Cees zei

Misschien ligt dat aan de zwarte letters op een donkergrijze achtergrond. Mijn kat herkent dat niet.