Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 7 januari 2012

"Foute reacties"

De laatste paar dagen worden wij gebombardeerd met "foute" reacties, dat wil zeggen: rare berichten in minder leuke sfeer, zeg maar....
Daar de afzender van de berichten onder "reacties" in eerste instantie niet zo makkelijk te achterhalen is, hebben wij besloten om de berichten die volgens ons niet grappig, vunzig of op een andere manier beneden peil zijn, of waarvan wij twijfelen aan de afzender, niet te plaatsen. Ook reacties op berichten van ouder dan een week of meer, plaatsen we niet.
Het is verder heel onaangenaam om zulke flauwe reacties op ons blog te ontvangen, en we verzoeken de betreffende grappenmaker (we denken dat het slechts om één gestoorde geest gaat) te stoppen met deze ongein. We wijzen hem/haar er tevens op dat het voor ons mogelijk is om zijn/haar IP-adres te achterhalen (via onze nieuwe bezoekers-teller) en stappen te ondernemen wanneer deze flauwekul niet ophoudt.
Een zeer boze en strijdlustige mevrouw Katblad.....

6 opmerkingen:

ina zei

Wat ontzettend flauw om zoiets te doen. Ik vind dat het adres van de betreffende inzender direct moet worden achterhaald en desnoods gepubliceerd.

Anneloes zei

Daarom is het ook goed dat reacties niet automatisch geplaatst worden. Het waait vanzelf over als de troll geen eer van zijn/haar werk heeft. Maar vervelend is het wel, weet ik ook uit eigen ervaring. (en deze hoef je ook niet te plaatsen ;) )

Hans zei

Dit soort zaken (ik heb het niet over de inhoud) is als het echt grof wordt volgens de Nederlandse wet strafbaar als ik me niet vergis! Het houdt overigens vaak vanzelf op is mijn ervaring op Naturalis. Maar wordt het erg, schakel gerust politie in.

mw. Katblad zei

Misschien hebben wij gisteren wel per ongeluk ook een of meer "goede" reacties weggegooid in onze drift, waarvoor dan excuses aan de verzender met goede bedoelingen....

Hans zei

gezien het feit (vanochtend had ik nog te veel pijn en zag ik het niet) dat de persoon actief is, lijkt het me een zich vervelende niddelbare scholier, dan zal het volgende week over moeten zijn).

Annemieke zei

Wat een zielig gedoe! Inderdaad te flauw voor woorden. Hopelijk houdt het vanzelf op en anders inderdaad de autoriteiten inschakelen.