Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 24 januari 2012

Haarfabrieken!

Er staan weer wat nieuwe foto's in ons album!
De link vindt u in de linkerkolom.
Omdat dit album per pagina maar 10 foto's vertoonde (en u dus steeds moest doorklikken naar "oudere berichten"), hebben we de instellingen van het album zo veranderd dat alle foto's die in één keer (= op dezelfde dag) werden geplaatst nu op één pagina staan.

7 opmerkingen:

ina zei

Ze zijn het bekijken weer meer dan waard.

Frans zei

Smurf ! De hamsterweken zijn begonnen.

Jacq. zei

Ze zijn prachtig weer!

Frans zei

Wat een poerlelijke metallic blauw koude prent boven het katblad. De oude met rechts die affectief boos doch beminnelijk kijkende poes was schitterend waanzinnig prachtig.

de redactie zei

@Frans:
De Boez voelt zich diep belegdigd; het is hij die zo prachtig po(e)seerde voor deze foto.
U zult er aan moeten wennen dat onze kop regelmatig wordt vervangen; passend bij het seizoen of de stemming van mevrouw Katblad!

Frans zei

Dat wist ik nog niet van die fotoverversing. Je moet als kersversche jonge lezer nog veel leren.
Maar met alle respect, dan spint deze stemmige prent kennelijk vooruit op uw aangekondigde winterdepressie ?

de redactie zei

Bijna goed!
Nee, het gaat hier meer om het verlangen van mevrouw K. naar sneeuw en ijs, omdat dat nu eenmaal bij een Hollandse winter hoort. Vorige winter maakten wij prachtige foto's van onze haarfabrieken in de sneeuw! Vandaar deze "koele" foto in de Kop. En straks is het dan weer extra genieten van een lenteplaatje, snapt u? (Vast wel....)