Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 20 januari 2012

Hoe zit het met de verblijfsvergunning van Wamy?

Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat het de goede kant uitgaat met de asielaanvraag van Wamy. Hiermee bedoelen wij dat Wamy nu al zo lang bij Sonny en Gizmo in de "opvang" zit, dat zijn aanvraag met goed fatsoen niet meer afgewezen kan worden, en dat zijn voorlopige verblijfsvergunning omgezet moet worden in een definitieve.
Wat betreft het gedrag van de Wams zijn er nog wel wat twijfelpuntjes (zeg maar), en daar zal hij nog hard aan moeten werken.
Nog even voor wie het niet meer (of nog niet) weet: Wamy is een zogenaamd sociaal-economische vluchteling. Het is niet zo dat hij werd mishandeld (nee, helemaal niet!), maar hij kon het met zijn mens niet eens worden over de tijden en frequentie van zijn maaltijden, de openingstijden van ramen en deur en meer van die dingetjes.
Lange tijd probeerde hij asiel te krijgen bij de redactie van het LKB, maar zijn aanvraag daar werd al per terugkerende post afgewezen door de voltallige club reporters plus mevrouw T. Troy, met als reden zijn brutale gedrag, diefstalletjes en pesterijtjes. Het mens van S en G wilde echter de Wams wel een kans geven, met het gevolg dat het ventje nu zelfs zijn nachten daar doorbrengt. Is er dan een weg terug? Mag Wamy nog uitgewezen worden? Na al die maanden van wachten en wellicht nog een vorstperiode voor (buiten) de deur? Wij vinden van niet. Wilt u Wamy ook steunen?
U kunt uw handtekening kwijt op //////////////////// (ach, we hebben plots een storing; even geduld alstublieft.....).

7 opmerkingen:

ina zei

En anders kunnen we hem altijd nog meenemen naar een voetbalwedstrijd.

Jacq. zei

BLIJVEN, BLIJVEN, BLIJVEN!!!!!

Annemieke zei

Ik hoop dat hij mag blijven! Maar dat kan ik makkelijk zeggen, want hij heeft geen asiel aangevraagd bij mij.

katja zei

Die storingen bij Blogger.com komen altijd op het verkeerde moment ;-)

Frans zei

Ina: Lol !
Wten we dan al wie de moeder van Wamy is ?

Hans zei

Volgens mij refereert Ina aan Bleker, die Mauro mee wou nemen naar een voetbalwedstrijd!

de hoofdredacteur zei

Ja Hans, samen met zijn moeder, over wie Frans het heeft.....
Frans: de echte moeder van Wamy woont gewoon nog in de Parallelstraat, maar we geloven niet dat de band tussen de Wams en haar nu zo "warm" en "hecht" is!
Bovendien heeft Henk B. het erg druk met eh.... ja, de schrijvende pers, zullen we maar zeggen, en laten we het verder maar niet hebben over het gezellig op en neer vliegen met een regeringstoestel. Dit soort onderwerpen behandelen wij maar liever niet in het Katblad....