Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 27 januari 2012

Kort nieuws: WW dringt huis MaGiz binnen

Midden in de nacht werd MaGiz wakker door klaaglijk gemauw in haar huis. (We hebben dit overigens uit zeer betrouwbare bron.)
Omdat zij direct besefte dat het geluid niet afkomstig was uit de keeltjes van Gizmo, Sonny of Wamy, moest zij haar bed wel uit om te gaan kijken wie het dan wel was.
Er was gelukkig (nog) geen paniek uitgebroken, dat viel dus reuze mee, maar MaGiz ontwaarde wel een groot zwart-witte kater in haar huis die wij kennen onder de naam: Witte Wangen. Sonny en Wamy zaten de indringer met grote ogen te bestuderen, Gizmo had zich afgezonderd want wilde waarschijnlijk niets te maken hebben met de Kermende Kater.
Enfin, WW werd uiteraard onmiddellijk door MaGiz "uitgezet" en zo kon de rust in haar huis wederkeren. Voortaan het luikje maar niet meer op inkomend verkeer laten staan, heh? Nee..... eh, Ja!

3 opmerkingen:

ina zei

Zo, die is brutaal!

Inge zei

Kijk maar uit Marit, straks heb je er 4.....en dan 5.... Kijk maar naar mw. Katblad! :)

Annemieke zei

De brutaliteit! Maar itt Wamy zoekt WW waarschijnlijk iets anders dan eten.