Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 14 januari 2012

Schrikken.....

Nou, dat was even schrikken!
De hele dag had mevrouw K. geen toegang tot haar account! En waarom? Hoezo? Geen idee.
Van alles geprobeerd, de wanhoop nabij. En nu toch uiteindelijk op ons Katblad terecht gekomen, alleen weet ze niet meer hoe....
Maar goed, gauw maar een nieuw bericht maken, heh? Sorry voor het wachten.....

4 opmerkingen:

Frans zei

Ik had, dat ik 1 item wou doorsturen (over BW) maar kreeg het bericht , sorry er is momenteel geen accelerator beschikbaar. Probeer het later Is dat hetzelfde ?

de redactie zei

Zou zomaar kunnen, Frans!
Maar wij gaan snel weer verder met ander nieuws en laten BW nu even met rust....
We willen je er trouwens op wijzen dat we sowieso niet al te lang door kunnen discussieren over 1 bepaald item; mensen lezen de reacties onder oudere berichten na een paar dagen niet meer!

Frans zei

Maar betekent dat ook Mevrouw K. dat ik mijn hedendaagse eerder toegezegde (bitterballen enzo) waarnemingen aan BW moet staken en verders ook geen evaluaatsie behoef te geven over de interacties tussen BW en de poezen hier? Zowel vroeger alswel nu.
Kortom, dat nu u BW weder in uw buurt heeft waargenomen, u niet verder in ons buurtje geinteresseerd bent ?

de hoofdredacteur zei

Nee meneer Frans, u begrijpt ons helemaal verkeerd. Al het nieuwe nieuws over BW ontvangen wij natuurlijk graag, maar dan liever als ingezonden bericht! Mevrouw K. heeft wat moeite met het terug-scrollen naar een paar pagina's terug (kost veel tijd ook nog), en de lezers doen dat vanzelf al niet. Vandaar dus!
En daar de gebeurtenissen in de Katbladstraat zich opstapelen, gaat dat soms even voor!
Wij hopen dat u daar begrip voor heeft.....