Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 28 januari 2012

Pincho (bollewangen): Waar ben je?Laatste foto's van Pincho, genomen door meneer Frans.
Waar is Pincho gebleven? Zie verder bericht hieronder....

2 opmerkingen:

Fred Rohde zei

Ik zag hem vanmiddag op een auto in de zon op de hoek van de Nieuwe Rijn en de Hooigracht. Tenminste de rode kater had hetzelfde driehoekje rond zijn neus. Helaas geen foto ter identificatie genomen.

Jacq. zei

Ik denk dat het een andere rode kat is, Fred. Als ik naar mevr. Katblad fiets, zie ik daar vaak een rode kater zitten. Hij lijkt wel wat op BW maar ik zie meteen dat hij het niet is. Maar goed, misschien is BW daar nu ook...