Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 16 januari 2012

Het derde wiel....

Oscar en Lima hebben in het afgelopen weekend diverse keren samen op het Zooiplein lopen klooien en rennen. Spelen dus, inderdaad. Het was net alsof het lente was want de vogeltjes floten enthousiast.
Wij waren erg blij met het gestoei van de voormalige huisgenoten, want ondanks dat Oscar dus één bonk spieren schijnt te zijn (volgens onze dierenarts), hebben we nog steeds de indruk dat hij best wel wat mag afvallen, en dus is een beetje extra beweging nooit weg.De Boez was ondertussen ook naar het Zooiplein gekomen maar vertikte het mee te doen; waarschijnlijk voelde hij zich weer eens "het derde wiel" of was hij gewoon jaloers. Hij nam plaats op de tafel voor Lima's huis en keek stuurs voor zich uit. Boez kwam pas weer van de tafel af toen Lima en Oscar afscheid van elkaar hadden genomen en elk zijn eigen weg ging. Die gekke Boez toch.....

1 opmerking:

ina zei

Boez, er bestaan ook driewielers..