Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 9 januari 2012

Uitslag Katbladprijs verhalenwedstrijd!

Mevrouw Katblad heeft besloten de Katbladprijs voor het "leukste" etc. verhaal (zie bijlage van het LKB) toe te kennen aan..... INA!

Met haar verhaal en welgekozen woorden zet mevrouw Ina niet alleen een flinke dosis humor op papier, ze veroorzaakt eveneens een traan in het oog, zonder sentimenteel te doen. Haar taalgebruik is daarnaast dusdanig soepel en duidelijk dat het verhaal makkelijk te lezen is.  Kortom: een heerlijk koekje met wat zoet en zout, prima verdeeld en in juiste porties. Smaakt absoluut naar meer!

Gefeliciteerd Ina!
Uw prijs komt binnenkort naar u toe!

5 opmerkingen:

Jacq. zei

Van harte gefeliciteerd, Ina! Je hebt zeker een goed verhaaltje geschreven; ik twijfelde ook tussen jou en Annemiek om op te stemmen. Dus heel leuk dat jij ook een prijs krijgt.

ina zei

Ik ben zeer vereerd en nieuwsgierig naar de prijs.

Inge zei

Gefeliciteerd Ina!

katja zei

Ina ook gefeliciteerd, als ik aan jouw verhaal denk zie ik telkens Miepje voor me die met zeven weken oud met een zelf gevangen muis aan kwam dragen, dat had ik graag eens in het echt gezien :-)

Annemieke zei

Gefeliciteerd!