Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 22 januari 2012

Van de lijst schrappen?

Wij hebben Thassos (de Terraskat) al een hele tijd niet meer gezien in onze buurt, en overwegen daarom hem van de lijst van kandidaten "Schrik van de Buurt" te schrappen. Wij hopen natuurlijk dat Thas het goed maakt, maar om de titel "Schrik" te mogen gaan voeren moet hij zich toch echt vaker laten zien en gelden!
We weten overigens dat Thassos zonder werk zit momenteel (het terras is gesloten en het buurtrestaurant gaat pas laat in de namiddag open), en hopen nu maar dat hij wat meer tijd doorbrengt in en rond zijn eigen huis, samen met zijn andere huisgenoten. En verder zit het weer natuurlijk ook niet mee....
Op bovenstaande foto (in de zomer door Jurjen genomen) ziet u Thassos in de restaurantboot; hij controleert de boot op etensresten en inspecteert de kussentjes.

2 opmerkingen:

ina zei

Nee, dan Bel de Franskat! (zie Haarfabieken voor de foto van een echte Schrik).

Annemieke zei

Of Storm - de OerSchrik!