Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 16 januari 2012

Nog geen fan?

Bent u nu nog steeds geen fan van ons Katblad?
Of bent u dat wel maar heeft u zich nog niet aangemeld?
Laat u dan snel registeren (zie linker kolom van onze "krant"), liefst met foto!
De gevolgen daarvan zijn enkel dat de redactie nog meer gemotiveerd wordt Het Leidsch Katblad vol te schrijven! (En bovendien staat het zo leuk, al die "fanhokjes".)
(We mogen trouwens momenteel per dag rond de 100 (unieke!) bezoekers ontvangen, dus de 100.000 komt gestaag in zicht!) En dan is het natuurlijk FEEST!

2 opmerkingen:

Annemieke zei

Ik kijk nu al uit naar het feest! 100000 is echt heel veel - ik moet wel toegeven dat ik soms meerdere keren per dag kijk (maar soms ook minder als ik op reis ben).

Chantal zei

Kijk elke dag, ben helemaal fan!