Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 8 januari 2012

Annemieke: Gefeliciteerd!

De stembus is zojuist dichtgegaan en u kunt het allemaal in onze linker kolom zien: Annemieke heeft de lezersprijs gewonnen voor haar verhaal over "Mijn eerste kat".
Wij (de voltallige redactie) feliciteren haar hartelijk en zullen ervoor zorgen dat zij haar prijs ontvangt!

Natuurlijk heeft mevrouw K. vanaf vanochtend nauwlettend de stand in de gaten gehouden, en zag zodoende dat nog enkele mensen op het laatste moment hun stem hebben gewijzigd. Uiteindelijk is er niemand geëindigd zonder stemmen, maar wat nog meer opmerkelijk is: 3 mensen eindigden op de tweede plaats!
Nu zal mevrouw K. nog haar keuze (Katbladprijs) bekend moeten maken, maar niet nadat zij de verhalen nogmaals heeft gelezen om tot een goed en weloverwogen oordeel te kunnen komen. Op deze uitslag moet u dus nog even wachten.....

5 opmerkingen:

ina zei

gefeliciteerd, Annemieke!

Inge zei

Gefeliciteerd!!

Jacq. zei

Hartelijk gefeliciteerd!Ik had op jou gestemd dus ben ook blij dat jij gewonnen hebt.

Annemieke zei

Dank voor de stemmen en de felicitaties! Ik had op Ina gestemd, maar vind het natuurlijk niet erg dat ik gewonnen heb :)

katja zei

Gefeliciteerd Annemieke! Het is een mooi verhaal, het leukste detail vond ik dat Rory eventjes haar nest vergeten was toen ze bij jullie op bed sprong :-)