Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 20 januari 2012

De Witte rukt op!

Misschien heeft het te maken met zijn belangstelling voor Witte Wangen (die wij nog steeds regelmatig horen kermen), maar de Witte van de Overkant (van de Gevaarlijke Weg) zien wij steeds vaker in onze buurt opduiken. Hij bezoekt dan onze redactie (scharrelt een beetje rond de buitentafel) maar hij gaat ook steeds verderop, naar het Zooiplein bijvoorbeeld. Hij werd zelfs al een keer op het balkon van Gizmo, Sonny en Wamy (ja, ja) gesignaleerd, en dat is toch voor deze kat wel heel erg ver van huis! Witte Wangen zien wij overigens niet meer zo vaak overdag, maar horen hem des te vaker 's nachts, zowel aan de voor- als achterkant van ons huis. Het kan zijn dat hij 's avonds door zijn mensen de straat op wordt geschopt vanwege zijn aanhoudende klaagzangen, maar in dat geval moet het toch niet gekker worden, heh? Wij weten echter nog niets zeker en zouden dus niet moeten speculeren. Einde bericht.

Geen opmerkingen: