Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 24 oktober 2012

Verbetering record Pergola-Zitten

Oscar heeft heel stiekem zijn record Pergola-Zitten verbeterd.
De exacte tijd hebben wij helaas niet kunnen noteren, maar aan de hand van getuigeverklaringen hebben we wel kunnen vaststellen dat hij zijn vorige tijd van 2 uur 34 minuten heeft overtroffen, zij het met slechts een paar minuutjes.
Omdat wij niet officieel hebben geklokt maar de Os niet teleur wilden stellen, hebben we dit nieuwe record toch "geldig verklaard" en vastgesteld op 2 uur en 36 minuten. Misschien heeft hij in werkelijkheid wel langer P-gezeten maar dan had hij ons voor aanvang moeten waarschuwen.
Wij hebben hem overigens niet kunnen betrappen op dopinggebruik.
Tot zover dit belangrijke nieuws.

5 opmerkingen:

Greet zei

Van harte gefeliciteerd, Oscar. En dat dopinggebruik komt toch pas over 10 jaar boven water als de Boez gaat kletsen.

Mevrouw Katblad zei

Briljant!

Moon zei

Als Oscar onder de dope zou zitten, dan was hij de pergola niet meer uit te slaan! Dus ik vertrouw op een Kliene Os! Goed gedaan, jochie ;-)

Annemieke zei

Mooi werk Oscar!

ina zei

Os en doping? No way! Dat gaat er bij mij niet in! Ik vertrouw hem voor 100 %.